MENÜ

< Nevek, címek >

Mi
köze ennek a bogárnak, mihez?

 

Kilátás a világra. Műanyag ablak Miskolc.

 

Ezzel a címmel írt egy fél hasábos értekezést Gitt Elemér ablakbeépítő a Vakablak című havonta megjelenő újságban.

A cikk lényege a műanyag ablakok bemutatása, szerepe a nyílászárók sorában és összehasonlítás a hagyományos faablakokkal.

Az írás egyik előnye, hogy bemutatja a műanyag ablakok valamennyi jó tulajdonságát, amiért érdemes ezeket megvásárolni új és használt lakásokba, családi házakba egyaránt.

A másik előny, hogy segítséget nyújt az építkezőknek és a lakásfelújítóknak a nyílászárók kiválasztásában, amire komoly szükség is van, mivel ez a tevékenység manapság a legnehezebbek közé tartozik.

Hátrányként említhetjük meg azt a tényt, miszerint csupa pozitív dolgokat említ az ablakokkal kapcsolatban és a legtöbb ember nem hisz abban, hogy valami minden tekintetben jó legyen. Nem beszélve arról, hogy a körülmények is lakóházanként változhatnak.

A másik hátrány talán a cikk terjedelme lehet. Sokan rövidebb leírásokat kedvelnek az építkezésekkel kapcsolatban, hogy gyorsabban tudjanak haladni az építési munkálatokkal. Ez persze egyénenként és vállalkozónként természetesen változhatnak.

Az tény, hogy egyre népszerűbbek lesznek a modern műanyagablakok. a gyártók azon vannak, hogy minél jobban korszerűsítsék ezeket az építőipari termékeket.

 

Hírek

 • Az Eger név
  2013-10-18 05:21:00

  Egy vélemény erről a város névről. Önmagában milyen hatással van egy városra az, hogy Eger a neve? tovább...

   

 • Milyen elnevezés a panzió
  2013-10-03 22:08:18

  A panzió szóról legtöbb embernek egy barátságos szállás jut eszébe. De ez e a legjobb kifejezés ennek a tartalomnak az elnevezésére? tovább...

   

 • Az inox elnevezés
  2013-09-27 22:09:49

  Mennyire jó elnevezés a rozsdamentes acél felülettel bíró eszközök megjelölésére az inox szó? tovább...

   

 • Szerencsés név-e a Sárospatak?
  2013-09-20 23:33:50

  Ez egy gyönyörű település neve, amelyet a Bodrog parti Aténnak is neveznek. De a Sárospatak sem hangzik rosszul, pedig ha bele gondolunk, önmagában egy sáros patak nem is olyan szép. tovább...

   

 • Jó név-e a Békaugró Dűlő
  2013-09-15 10:52:25

  Ez egy földrajzi elnevezés, tehát nem annyira mint egy cég esetében, de azért lehet jelentősége annak, hogy jól hangzó e egy terület neve vagy sem. A turizmus szempontjából sem mindegy. tovább...

   

   

 • Jó név-e a Kutyazsír Kft.
  2013-08-27 19:39:45

  Vajon jó név-e ez egy húsüzemnek? Hát első ránézésre nem túlságosan, de azért részletesebben is kielemezzük a dolgot. tovább...

Asztali nézet