MENÜ

< Nevek, címek >

Mi
köze ennek a bogárnak, mihez?

 

Sok kerítés a nagy semminek.

 

Ezzel a címmel írt egy 8 oldalas tanulmányt Bosznyák Samu, volt ellenzéki aktivista. Az értekezés egyszer meg is jelent az „Engedélyezett lopások” című alkalmi kiadványban, melynek a főszerkesztője még csak a második hetét tölti előzetesben.

Az írás nagy előnye, hogy pontosan rá mutat arra a tényre, miszerint egy újabb kerítésnek annyi haszna van, mint halottnak az alkalmassági orvosi vizsgálat.

Továbbá említi, hogy a Fikuszos kerítésgyártók és kereskedők zsebe, most ezzel lesz teletömve. Ocsmány Viktor pártvezető tagadta, hogy 100 milliót kapott az ügyletért.

További előny, hogy kifejti, hogyan van átfordítva a lopás és a korrupció a biztonság és a hazaszeretet irányába.

Ez utóbbi fejtegetéséért egy év börtön lett a jutalma. Végül az ítéletet két év próbaidőre felfüggesztették, de kellett fizetnie egymillió forint bírságot.

A legnagyobb hátránya az írásnak az, hogy Bosznyák Samu szélmalomharcot vív, és ha ezt nem látja be, minél előbb, akkor szegényen fog megrohadni valamelyik hazai fegyintézetben.

Meg nem erősített források szerint újabb cikket tervez, amitől többen próbálják lebeszélni és a megjelentetésére sem tett még eddig ígéretet senki.

 

 

 

 

 

Hírek

 • Az Eger név
  2013-10-18 05:21:00

  Egy vélemény erről a város névről. Önmagában milyen hatással van egy városra az, hogy Eger a neve? tovább...

   

 • Milyen elnevezés a panzió
  2013-10-03 22:08:18

  A panzió szóról legtöbb embernek egy barátságos szállás jut eszébe. De ez e a legjobb kifejezés ennek a tartalomnak az elnevezésére? tovább...

   

 • Az inox elnevezés
  2013-09-27 22:09:49

  Mennyire jó elnevezés a rozsdamentes acél felülettel bíró eszközök megjelölésére az inox szó? tovább...

   

 • Szerencsés név-e a Sárospatak?
  2013-09-20 23:33:50

  Ez egy gyönyörű település neve, amelyet a Bodrog parti Aténnak is neveznek. De a Sárospatak sem hangzik rosszul, pedig ha bele gondolunk, önmagában egy sáros patak nem is olyan szép. tovább...

   

 • Jó név-e a Békaugró Dűlő
  2013-09-15 10:52:25

  Ez egy földrajzi elnevezés, tehát nem annyira mint egy cég esetében, de azért lehet jelentősége annak, hogy jól hangzó e egy terület neve vagy sem. A turizmus szempontjából sem mindegy. tovább...

   

   

 • Jó név-e a Kutyazsír Kft.
  2013-08-27 19:39:45

  Vajon jó név-e ez egy húsüzemnek? Hát első ránézésre nem túlságosan, de azért részletesebben is kielemezzük a dolgot. tovább...

Asztali nézet